Božična večerja 2022

Pester dobrodelni december 2022

Darovali smo kri

Skupaj smo se odpravili na zavod za transfuzijsko medicino in darovali vsak po pol litra krvi. Vemo, da bo nekomu prišla zelo prav, zaloge krvi rešujejo življenja.

Zbrali smo 300 evrov za Botrstvo

Člani društva študentov novinarstva FEJS smo zavihali rokave, spekli veliko piškotov in napisali lepe (… in zabavne) misli, ki smo jih ponujali v zameno za dobrodelne prispevke. Vse prispevke bomo namenili humanitarnemu programu Botrstvo, ki v organizaciji Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pomaga socialno ogroženim družinam. “Pravijo, da se vse dobro, kar narediš, povrne. Z akcijo smo naredili dosti dobrega. ZMAGALI smo!” pravi naš predsednik Martin.

Božički za en dan

Letos smo tudi mi postali Božički za en dan! Da smo lahko vsaj enemu otroku polepšali praznični čas, nas navdaja s srečo.

FEJS božična večerja

Izvedli smo božično večerjo. Veseli smo, da so se nam na zadnjem druženju tega leta pridružili tudi profesorja in profesorica s Katedre za novinarstvo FDV. Skupaj smo preživeli super večer, se obdarili in si izmenjali same dobre želje.

Novoletni video

Za nami je pestro leto. Hvaležni smo za dobre trenutke in hkrati za lekcije, za uspešne projekte, nova prijateljstva in drug za drugega. V letu 2023 vam želimo veliko zdravja, miru, zadovoljstva in sreče.

Želje, ovite v vtise našega decembra, lahko pogledate v novoletnem videu Jingle bells, jingle bells … veliko sreče vam želi vaš FEJS!

darovanje krvi 2022
božiček za en dan 2022
dobrodelna stojnica 2022
božična večerja 2022